Zatvori
Foto: Friendly Fire
Jasmin Hadžić
08/09/2022

Hrvatski esports startup Friendly Fire prodao master franšizu u Meksiku

Hrvatski startup Friendly Fire, s čijim smo direktorom i osnivačem Davidom Kosirom, imali priliku nedavno razgovarati, kreće u najavljivani pohod na globalno tržište.

Tako su ovih dana iz Friendly Fire objavili kako su potpisali ugovor s novim "master" franšizerom za meksičko tržište. U idućih nekoliko godina u Meksiku će svoja vrata otvoriti najmanje 30 novih Friendly Fire igraonica, a prva će biti otvorena u glavnom gradu, Mexico Cityju i to negdje krajem ove godine.

Svojevrsni "Starbucks za gejmere", Friendly Fire gaming arene mjesta su za zabavu i opuštanje uz brojne konzole i računala i mjesto gdje se gameri prije svega dolaze družiti. Pruža generaciji Z, ali i svim drugima prostor za gaming i zabavu, ali i kompetitivnost kroz natjecanja i organizirane turnire. 

Kosiru se na projektu prije nekog vremena kao partner pridružio i Andrija Čolak, vjerojatno najiskusniji hrvatski franšizni poduzetnik koji sa svojim brendom "Surf'n Fries" osvaja svjetsko tržište.

AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram