Zatvori
PoslovniPuls
03/05/2022

Samoborski studio ima hit: "Escape Simulator" zaigralo milijun igrača!

Već smo pisali o "Escape Simulator", zanimljivoj virtualnoj inačici popularne "escape room" zabave, inače proizvodu samoborskog razvojnog studija Pine Studio.

A ekipa koja stoji iza ove zabavne videoigre, upravo je objavila kako je njihovu najnoviju igru dosad zaigralo više od milijun igrača, što je zbilja impresivna brojka.

Koliko je "Escape Simulator" uprihodio od svog lansiranja u jesen prošle godine možemo samo spekulirati, međutim zasigurno je riječ o svoti možda i većoj od 10 milijuna eura, s obzirom da se ova videoigra trenutno prodaje na popularnoj trgovini Steam i to za 11,99 EUR.

Iako je Pine Studio u fokus šire javnosti došao preko "Escape Simulatora", riječ je o vrlo talentiranom i uspješnom studiju za dizajn i razvoj videoigara, koji je prethodno nagrađen na Googleovom Indie Games Festival Europe 2021 za svoju videoigru "Cats in Time".

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram