Zatvori
PoslovniPuls
07/04/2022

Idući "Call of Duty" mogao bi imati i NFT komponentu

Iako se gaming zajednica zasada (uspješno?) odupire daljnjoj integraciji non-fungible tokena (NFT) u video igrama visokobudžetne produkcije, ulazak "Call of Dutyja" u NFT arenu - mogao bi sve promijeniti.

Naime, poznati "Call of Duty" insider RalphsValve, objavio je na Twitteru glasinu kako studio Infinity Ward, zadužen za sljedeća izdanja iz "Call of Duty" franšize, navodno eksperimentira s NFT-ovima, ali još uvijek nije jasno da li je za to dobio zeleno svjetlo od izdavača Activision-Blizzard, koji se trenutno nalazi pred preuzimanjem od strane Microsofta.

Neki gameri spekuliraju kako će NFT-ovi u "Call of Duty" franšizi donijeti posebne skinove za igrače ili jedinstvena oružja koja će se moći koristiti u svim novijim igrama iz "Call of Duty" franšize.

Iz Activision-Blizzarda zasad nema službenog komentara.

Od poznatih naslova iz franšize - ove godine očekuje se izlazak čak dva "Call of Duty" nastavka: "Modern Warfare 2" i "Warzone 2".

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram