Zatvori
PoslovniPuls
17/03/2022

Uskoro kraj mogućnosti dijeljenja lozinki za pristup Netflixu?

Praksi dijeljenja lozinki za pristup Netflixu uskoro bi mogao stići kraj.

"Uvijek smo olakšavali ljudima koji žive zajedno da dijele svoj Netflix račun, uz značajke kao što su zasebni profili i višestruki streamovi u našim Standardnim i Premium planovima. Iako su bili iznimno popularni, također su stvorili određenu zbrku oko toga kada i kako se Netflix može dijeliti. Kao rezultat toga, korisnički računi se dijele između kućanstava, što utječe na našu sposobnost ulaganja u sjajne nove TV serije i filmove za naše pretplatnike", objavili su iz Netflixa.

Netflix najavljuje kako će testiranje ove mogućnosti za početak provesti u Čileu, Kostariki i Peruu gdje će pretplatnicima Netflixa biti mogućeno stvaranje dodatna 2 pretplatnička računa za pridružene članove (sub-members) po cijeni od 2.99 američkih dolara (mjesečno).

Za kraj iz Netflixa najavljuju kako će nakon testiranja na gore spomenutim tržištima - istu mogućnost uvesti i diljem svijeta, što bi moglo značiti kraj za dosad uveliko korištenu mogućnost dijeljenja pristupnih podataka za Netflix prijateljima i poznanicima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram