Zatvori
Foto: Unsplash
PoslovniPuls
11/03/2022

Netflix opet povećao cijene pretplate u Europi

Najpopularniji svjetski streaming servis još je jednom najavio povećanje cijena u Europi, ovaj put za tržišta Velike Britanije i Irske, objavljeno je.

U Velikoj Britaniji tako će standardna pretplata na Netflix ubuduće koštati 10,99 funti, umjesto dosadašnjih 8,99 funti, dok će osnovni pretplatnički paket stajati 6,99 funti, umjesto 5,99 funti. Cijena premium Netflix pretplate podignuta je na 15,99 funti mjesečno.

I irski korisnici Netfixa negoduju zbog novog povećanja cijena.

Osnovni pretplatnički paket u Irskoj će stajati 8,99 eura, standardna pretplata će poskupjeti za 2 eura na 14,99 eura, dok će premium paket ubuduće stajati 20,99 eura, umjesto dosadašnjih 17,99 eura.

"Naše ažurirane cijene odražavaju ulaganje koje smo uložili u našu uslugu i katalog dostupnog sadržaja i omogućit će nam da nastavimo snimati serije, dokumentarne filmove i filmove koje naši pretplatnici vole, kao i ulaganje u talente i kreativnu industriju", rekao je glasnogovornik Netflixa.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram