Zatvori
PoslovniPuls
18/01/2022

Rimac dobio novog partnera i dogovorio izgradnju prvog prodajnog salona u Europi

Rimac Automobili objavili su kasno jučer vijest o novom globalnom partneru. Riječ je o kompaniji D'Ieteren, poznatom trgovcu luksuznim automobilima i jedinom distributeru Porsche i Bugatti vozila u Belgiji i Luksemburgu.

Novo partnerstvo između Rimca i D’Ieterena omogućit će kupcima potpuno Rimac iskustvo u prilagodbi, naručivanju i predaji automobila Nevera i budućih Rimac hiperautomobila, poručili su iz Rimac Automobila.

D’Ieterenov ugovor s dilerima u Bruxellesu također će omogućiti punu podršku nakon prodaje vlasnicima Rimčevih automobila, koristeći Rimčeve vlastite dijagnostičke alate i potpuno digitaliziranu postprodajnu platformu.

Nevera je inače ovog tjedna predstavljena belgijskim medijima i potencijalnim kupcima na ekskluzivnom događaju koji je održao D’Ieteren. Nevera će također ostati izložena u belgijskom muzeju automobila Autoworld sve do 23. siječnja. D’Ieteren – koji ima automobilsku povijest koja seže do kasnog 19. stoljeća, uskoro će započeti izgradnju prvog Rimac prodajnog salona / showrooma na europskom tržištu. D’Ieteren postaje 23. globalni maloprodajni partner za Rimac Automobile, povećavajući globalnu dostupnost hrvatskog proizvođača električnih automobila na europskom, američkom, bliskoistočnom i azijskom tržištu.

"Nevera pruža iskustvo vožnje kao niti jedan drugi automobil, a proširenje tog iskustva, počevši od prvog kontakta s našim kupcima, ključno je za uspostavljanje dugotrajnih i bliskih odnosa s našom cijenjenom klijentelom. D’Ieteren Automotive savršen je europski partner za naš brend s opsežnim znanjem i vezama u europskom svijetu hiperautomobila koji će pomoći Rimcu da izgradi još snažniju prisutnost u regiji", rekao je Rimčev direktor prodaje, Krešimir Ćorić.

David Favest, generalni direktor Bentleyja, Lamborghinija, Bugattija i Rimca u D'Ieterenu rekao je: „Prvi kontakti između D'Ieterena i Rimac Automobilija datiraju još iz srpnja 2021. Već smo pratili i uvjerili se u dinamiku i osobnu strast Mate Rimca. Od tada se dio Rimac grupe razvio u ono što je danas Bugatti Rimac, uključujući ulogu Porsche AG-a kao strateškog partnera. Ukratko, radi se o vrlo robusnoj strukturi, kako u financijskom tako i u inženjerskom smislu. D’Ieteren je veoma počašćen što ima priliku postati jedan od odabranih partnera u Europi za distribuciju robne marke Rimac i zadivljujuće Nevere, savršeno u skladu s D’Ieterenovom vizijom budućnosti električnih automobila!”

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram