Zatvori
PoslovniPuls
10/01/2022

Ferrari predstavio tim za novu eru - u fokusu elektrifikacija i tehnološka povezanost

Ferrari, talijanski proizvođač luksuznih sportskih automobila, najavio je promjene u organizacijskoj strukturi kompanije kako bi se u predstojećem razdoblju stavio veći fokus na nove tehnologije i neminovnu elektrifikaciju koja neće zaobići niti ovog legendarnog talijanskog proizvođača crvenih cestovnih jurilica.

Novi izvršni direktor, Benedetto Vigna, koji je u Ferrari stigao iz STMicroeletronics-a (STMicro), velikog talijansko - francuskog proizvođača čipova i poluvodiča, ima ulogu uvesti Ferrari u eru nove električne mobilnosti, piše Reuters.

Jedan od njegovih prvih poteza imenovanje je Gianmarije Fulgenzija, bivšeg šefa nabave Ferrarijeve trkaće divizije, na mjesto direktora razvoja proizvoda.

Iz STMicro-a stiže i Ernesto Lasalandra na mjesto Ferrarijevog direktora istraživanja i razvoja, dok Silvia Gabrielli iz Microsofta sada vodi odjel za digitalne informacije i podatke.

"Nova organizacijska struktura dodatno će poticati inovacije, optimizirati procese i povećati internu suradnju i suradnju s partnerima", navodi Ferrari u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram