Zatvori
Jasmin Hadžić
06/01/2022

Suosnivač FIVE-a, Viktor Marohnić, ima novi startup s njujorškom adresom

Akvizicija domaće agencije FIVE od strane britanske Endave, bila je jedna od većih prošlogodišnjih poduzetničkih priča. Nakon exita teškog oko 250 milijuna kuna, dvojica od trojice partnera u agenciji, Luka Abrus i Sven Marušić, zasad, nastavljaju graditi FIVE pod okriljem novog vlasnika, dok je treći partner i suosnivač FIVE-a, Viktor Marohnić, čini se, u potpunosti izašao iz agencijskog biznisa kojeg je osnovao još 2008. godine.

Ali, poduzetnički duh nije dugo mirovao i Marohnić se, po vlastitom priznanju, sada u potpunosti okrenuo svom startupu 57hours kojeg je osnovao još 2019. godine. Riječ je o platformi koja pomalo nalikuje Airbnb-u, međutim umjesto soba i apartmana, 57hours nudi mogućnost bookinga vanjskih sportskih i pustolovnih aktivnosti na pregršt američkih i međunarodnih lokacija, uz pratnju profesionalnih vodiča.

"Prije dugo vremena shvatio sam da me posjekotine i modrice na rukama te bol u mišićima čini sretnijim od bilo čega materijalnog što ovaj svijet može ponuditi. I vidio sam da se isto događa ljudima na kojem sam prenio entuzijazam za aktivnostima poput trčanja, skijanja ili penjanja. Ljudi bi mi se vraćali i govorili da sam im promijenio živote i da su puno sretniji nego što su (prije) bili. Iz tog razloga smo pokrenuli 57hours. Naše mjerilo uspjeha su dani koje su ljudi, uz našu pomoć, proveli na otvorenom", napisao je Marohnić na svom Linkedin profilu i najavio kako uskoro možemo očekivati novosti vezane uz njegov novi poduzetnički pothvat kojeg vodi iz New Yorka.

Foto: Viktor Marohnic / Facebook

AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram