Zatvori
PoslovniPuls
21/12/2021

Endava i FIVE pokreću FinTech Hub i otvaraju radna mjesta za developere

 

Hrvatska digitalna agencija FIVE i njezina matična kompanija Endava, najavili su pokretanje FinTech Hub-a u Hrvatskoj koji će isporučivati inovativna softverska rješenja za bankarski, trading i osiguravateljski sektor zbog čega će otvoriti više od 100 radnih mjesta za softverske developere.

"Započeli smo širenje naše prisutnosti u Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu i šire. Naši uredi bit će središnje mjesto novih inženjerskih timova u Javi, .NET, React, Angular, Snowflake, Data Bricks i drugim tehnologijama u nastajanju. Stručnjaci za razvoj softvera izgradit će platforme, aplikacije i infrastrukturu koje podržavaju naše zamišljeno digitalno iskustvo — uključujući isporuku otvorenih financija na bazi API-ja, redefiniranje operativnih modela pomoću AI-ja i izgradnju kritičnih podatkovnih okvira za digitalna iskustva", poručuju iz FIVE-a.

"Baza kupaca Endava i trenutni portfelj projekata omogućit će hrvatskim stručnjacima rad s najsuvremenijim tehnologijama koje oblikuju nove globalne trendove", izjavio je Boško Kustura, operativni direktor u FIVE-u.

Više o ovoj inicijativi i dostupnim radnim mjestima provjerite na poveznici.

Foto: Facebook / FIVE

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram