Zatvori
Foto: Viktor Marohnic Facebook
PoslovniPuls
28/02/2022

Novi startup Viktora Marohnića osigurao investiciju tešku 2 milijuna dolara

Suosnivač hrvatske digitalne agencije FIVE, koja sada posluje kao dio Endava grupacije, očito nije dugo mirovao nakon što je prošle godine u potpunosti izašao iz agencijskog biznisa.

Njegov novi-stari startup je 57hours - platforma za booking vanjskih sportskih i pustolovnih aktivnosti na brojnim američkim i međunarodnim lokacijama, uz pratnju profesionalnih vodiča.

57hours, koji je započeo svoj put kao Marohnićev passion projekt unutar FIVE-a, sada se prometnuo u punokrvni startup i dobio financijsku i savjetodavnu podršku od grupe respektabilnih regionalnih ulagača.

Prema pisanju Netokracije, 57hours je sada osigurao investiciju ukupne vrijednosti 2 milijuna dolara i to od grupe ulagača: domaćeg fonda Feelsgood, nordijskog Nordic Eye-e, ali i pojedinačnih anđela ulagača poput Damira Sabola iz Photomatha, Sandra Mura, suosnivača Bellabeata, Maje i Jonathana Coopera, ali i Rok Zorka, suosnivača slovenskog mobilnog "čuda" Outfit7, koji stoji iza svjetski popularnih Talking Tom aplikacija. U ulaganju je sudjelovao i slovenski Silicon Gardens, fond u kojem se nalaze osnivači najuspješnijih slovenskih tehnoloških kompanija.

"Prije dugo vremena shvatio sam da me posjekotine i modrice na rukama te bol u mišićima čini sretnijim od bilo čega materijalnog što ovaj svijet može ponuditi. I vidio sam da se isto događa ljudima na kojem sam prenio entuzijazam za aktivnostima poput trčanja, skijanja ili penjanja. Ljudi bi mi se vraćali i govorili da sam im promijenio živote i da su puno sretniji nego što su (prije) bili. Iz tog razloga smo pokrenuli 57hours. Naše mjerilo uspjeha su dani koje su ljudi, uz našu pomoć, proveli na otvorenom", komentirao je nedavno Marohnić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram