Zatvori
PoslovniPuls
28/12/2021

Čini se kako Ferrarijeva sportska divizija počinje s primjenom blockchaina i NFT-ova

Ferrari je postao posljednji veliki brend koji se udružio sa švicarskom tvrtkom Velas Network, poznatoj po stvaranju digitalnih proizvoda u sektoru blockchaina i non-fungible tokena (NFT).

Velas je, kako je objavljeno u ponedjeljak, postao višegodišnji sponzor Scuderije Ferrarija, sportskog tima talijanskog proizvođača automobila, te stekao titulu Premium partnera.

"Zadovoljstvo nam je započeti ovu suradnju s Velas Network AG, tvrtkom koja inovaciju i performanse čini zaštitnim znakom tehnološki naprednih proizvoda i usluga: sve su to vrijednosti koje nas ujedinjuju i zbog kojih smo odabrali Velas kao jednog od naših Premium partnera", izjavio je Mattia Binotto, generalni direktor i direktor tima u Scuderiji Ferrari.

Prema potpisanom ugovoru, Velas će biti naslovni sponzor Ferrari Esports serije, kao i Esports tima koji će se natjecati u F1 Esports Series. Također je najavljeno kako će Velas dodatno kreirati ekskluzivni digitalni sadržaj za ljubitelje crvenog "propetog konjića. Hoće li taj digitalni sadržaj uključivati i NFT-ove, zasad možemo samo spekulirati.

Suosnivač i izvršni direktor Valas Networka, Farhad Shagulyamov, rekao je: "Nakon što smo izgradili blockchain sljedeće generacije koji stavlja naglasak i na održivost i performanse, bilo je prirodno ostvariti suradnju ​​s još jednom ikonom izvrsnosti, a to je Ferrari. Velas je uveo inovativnu raznolikost pionirske tehnologije u blockchain i povezane proizvode, koji će sada biti predstavljeni na vrhuncu motosporta.”

Posljednje Ferarrijevo partnerstvo došlo je nekoliko dana nakon što je talijanski trkaći tim potpisao veliki ugovor sa španjolskim zajmodavcem Barcom Santanderom.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram