Zatvori
Poslovni Puls
09/03/2020

Niste sigurni koji MBA program odabrati? Olakšajte si odluku uz COTRUGLI MBA Workshop!

U Zagrebu nas 2. travnja očekuje MBA Workshop na temu: „The Genesis“: Decoding a Consumer, Living in the Age of You!. Predavanje će održati dr. Nicolas Kfuri, jedan od najbolje ocijenjenih predavača na COTRUGLI Business School.

Uvjerite se u kvalitetu MBA programa i ostvarite upisne pogodnosti!

Dobro je poznato da je poznavanje i razumijevanje klijenata ključno za pružanje kvalitetne usluge što rezultira trajnim, snažnim odnosima s kupcima. Međutim, razumijevanje kupaca nije toliko jednostavno kao što se čini. Zahtijeva mnogo promišljanja i analiza kako bi se identificirale njihove sklonosti i navike te se predvidjele njihove potrebe, odnosno nadmašila očekivanja.

O najnovijim trendovima i aktualnim saznanjima iz područja ponašanja potrošača u travnju će govoriti dr. Nicolas Kfuri, eminentan marketinški stručnjak, konzultant i predavač.

Sudionici MBA Workshopa steći će uvid u dinamiku i interaktivnost MBA programa, proširiti svoju mrežu poslovnih kontakata, ali i saznati koje sve upisne pogodnosti nudi COTRUGLI Business School.

Preduvjet za prijavu je relevantno radno iskustvo (minimalno 3 godine), fakultetska diploma i znanje engleskog jezika.

Rok za prijavu je 31. ožujka. Kotizacija se ne naplaćuje, no broj mjesta je ograničen stoga se pobrinite da svoje mjesto rezervirate na vrijeme!

Za više informacija i prijavu kliknite OVDJE.

Što COTRUGLI čini vodećom poslovnom školom u regiji?

COTRUGLI Business School profilirala se kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. Više od 2200 polaznika u nama je prepoznalo:

  • Priliku da uče od svjetski priznatih predavača i iskusnih internacionalnih polaznika
  • Kvalitetu programa potvrđenu međunarodnom AMBA akreditacijom
  • Izvrstan međunarodni networking unutar mreže visokopozicioniranih pojedinaca iz vodećih kompanija
  • Program vremenski prilagođen obavezama managera i ambicioznih profesionalaca

 

Iskustva alumnija COTRUGLI Business School:

Naš rast i učenje nisu završili nakon diplomiranja. COTRUGLI mi je pokazao kako nastaviti put učenja, otvorio novu perspektivu i ohrabrio me da ciljam više u karijeri.

Igor Vlahović, President of the Board / PressGlass

Neovisno o tome želite li promijeniti posao, plaću, industriju ili pokrenuti svoj biznis, COTRUGLI MBA je motivirajuće  iskustvo koje bih preporučila svakome jer je najbolji pokretač za ostvarenje njihovih želja!

Ivana Kovačić, Country Head of HR / Wiener osiguranje Vienna Insurance Group

Naučio sam kako pristupiti izazovima, kako odrediti prioritete kad se pojavi multitasking, kako razmišljati na strukturiran način i učinkovito komunicirati ideje. Ono što sam naučio u nedjelju, u ponedjeljak sam već primijenio u poslu. Nakon završetka programa na COTRUGLI Business School počeo sam se razvijati brže nego ikad.

Nino Štambuk, Head of Business Strategy / RTL Hrvatska

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram