Zatvori
Ilija Brajković
Poslovni Puls
21/11/2018

Video za sve marketingaše - kako generacija Z konzumira medije?

Prije 4 dana Ilija Brajković, CEO agencije Kontra i jedan od najutjecajnijih marketingaša u regiji (a povremeno i kolumnist PoslovnogPulsa), objavio je vrlo zanimljiv video na svoj YouTube kanal.

 

Klasični TV više manje ne gledaju, za novine znaju da postoje i vidjeli su ih

Ilija navodi: "Sasvim slučajan susret sa 4 djevojke iz Srednje škole Dugo Selo pretvorio se u razgovor o tome koliko one gledaju linearnu televiziju, čitaju novine i slušaju radio. I nećete vjerovati što se onda dogodilo.

Ovaj video treba biti wake-up call za sve koji se bave marketingom i oglašavanjem. Ovako se ponaša ogromna većina ove generacije i jako velik dio milenijalaca. Pa opet, i dalje puno marketingaša razmišlja kako klasičnim kanalima doći do njih."

U videu s Ilijom su sjele i razgovarale četiri djevojke iz srednje škole Dugo Selo, redom s lijeva na desno: Matea Šimić, Marijana Bekić, Ivana Galeković te Laura Kolđeraj te raspravljale o tome kako generacije Z konzumira medije.

Klasični TV više manje ne gledaju, za novine znaju da postoje i vidjeli su ih, a radio je bio hit na cijela 2 tjedna u jeku Extra FM kampanje.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram