Zatvori
Poslovni Puls
03/06/2018

Novi turistički spot Las Vegasa osvaja srca diljem svijeta

„Što se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu“ dobro je poznata krilatica koja se zahvljujući agenciji  R&R Partners koristi od 2003 godine. Prijašnje reklame stereotipizirale su iskustvo Las Vegasa pomoću scena neprekidne zabave, ali novi promotivni spot bazira se na toplim emocijama i čini se da Las Vegasu daje novi ton.

 

Kampanja naziva „Now & Then“ (tada i sada) ističe priču dvije žene koje su se upoznale i zaljubile Las Vegasu. Promotivni spot vodi nas kroz evoluciju njihove veze koja kulminira njihovim vjenčanjem, no način na koji je priča ispričana ganuti će i najodlučnije cinike.

Iako se na prvi pogled čini da je nova kampanja odmak od prijašnjih reklama za Las Vegas, direktor agencije R&R Partners Billy Vassiliadis objašnjava da je zpravo riječ o ažuriranoj verziji istoga razmišljanja. „Slobode odraslih, izbori i osnaživanje uvijek su bili esencija brenda, a ova serija spotova to kontekstualno prikazuje u suvremenom društvenom i kulturnom trendu.“ „Slušali smo naše posjetitelje i one koji će to postati, a rastući osjećaj je ideja o društveno suvremenom i relevantnom Las Vegasu.“

Reklama je ostvarila ogroman uspjeh jer prema Vassiliadisovim riječima dosad je bilo 18,000 organskih podjela te 24 milijuna impresija.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram