Zatvori
Poslovni Puls
20/04/2018

Objavljen novi ebook koji objašnjava korištenje društvene mreže Instagram

Digitalna agencija Kontra je objavila svoj treći ebook na engleskom jeziku. Ovaj put tema je društvena mreža Instagram, odnosno korištenje iste u marketinške svrhe.

Instagram je druga najveća društvena mreža u Hrvatskoj

"Prva dva ebooka na engleskom jeziku smo posvetili Facebook oglašavanju, i za početnike i za napredne oglašivače. Primijetili smo veliki rast potražnje za uslugama vođenja profila na društvenoj mreži Instagram, kao i veliki broj pretraga i traženja savjeta od strane osoba koje se bave marketingom, pa smo im odlučili pomoći pišući savjete na čak 47 stranica", rekao je Ilija Brajković, partner u agenciji.

Instagram je druga najveća društvena mreža u Hrvatskoj, sa 960.000 aktivnih profila. Iako mnogi smatraju da tu društvenu mrežu koriste samo tinejdžeri, brojke pokazuju da je na Instagramu preko 200.000 korisnika starijih od 40 godina.

"Napisali smo jako puno članaka o Instagramu što se pokazalo kao pun pogodak jer su nam ti članci većinom najčitaniji na blogu. Shvatili smo da bi bilo idealno sav taj sadržaj spojiti u jedan ebook kako bi na jednom mjestu svi zainteresirani mogli dobiti potrebnu edukaciju. Instagram je jako specifična mreža i na njoj nije dovoljno samo raditi bilo kakve objave, nego je potrebno uložiti jako puno truda da bi se odskakalo od konkurencije", dodala je Paula Bračko, account manager u Kontri koja je pripremila ovaj ebook.

Uz ebookove, Kontra je u godinu dana objavila preko stotinu blog postova na https://kontra.agency/blog , a najavljuju i nove ebookove u sljedećim mjesecima.

Svi zainteresirani ebook mogu besplatno preuzeti u pdf formatu na web stranici https://kontra.agency/ebook-instagram-for-business/

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram