Zatvori
Poslovni Puls
31/03/2018

LinkedIn lansirao video oglase koji se automatski reproduciraju

Dok je Facebook zaokupljen s problemima oko zaštite podataka svojih korisnika, LinkedIn nastoji iskoristiti trenutak i privući dio oglašavanja na svoju platformu.

 

U potezu koji se očekivao i na neki način je neizbježan, s obzirom da ga ostale društvene mreže koriste već godinama, LinkedIn uvodi video kao jedan od načina oglašavanja sadržaja.

 

 

„Iako je moj LinkedIn-ov newsfeed već dugo ispunjen s brojnim videima, dosad je jedini način da se takav sadržaj koristi bio putem linkova s drugih web stranica“, ističe u objašnjenju oglašivačima, Abhishek Shrivastava, direktor proizvoda u marketingu kompanije.

Video oglasi će se automatski pokretati, a zvuk će biti inicijalno ugašen.

 

 

Ovaj potez biti će najkorisniji za B2B brendove koji će moći upotrebljavati video na svojim korporativnim stranicama pritom koristeći mogućnost targetiranja prema poziciji, industriji, kompaniji i dr., a pri tom će imati uvid u statistiku konverzija.

Iz kompanije ističu da je oglašavanje putem videa najbolje za razvijanje svijesti o proizvodu, ali i da ga oglašivači mogu koristiti čak i za prikupljanje lead-ova.

Iz kompanije ističu da od listopada prošle godine testiraju format među 700 oglašivača, a rezultati pokazuju trostruko duži „engagement“ u usporedbi s klasičnim plaćenim sadržajem.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram