Zatvori
Poslovni Puls
16/03/2018

Posljednja prilika za osvajanje stipendije u vodećoj poslovnoj školi u regiji!

Preostalo je tek nekoliko dana do isteka roka za prijavu na ovogodišnji stipendijski proces poslovne škole COTRUGLI. Ambiciozni pojedinci priliku za osvajanje MBA ili Executive MBA stipendije mogu iskoristiti do 25. ožujka 2018.

 

Zašto MBA?

MBA program (Master of Business Administration) vodeći je standard poslovne edukacije u svijetu. Budući da povezuje praksu i teoriju, program je od iznimne važnosti za svakoga tko shvaća vrijednost kontinuiranog ulaganja u profesionalni i osobni razvoj. Ono što mnogi ističu kao prednost MBA programa su promjena u načinu razmišljanja i razvoj samosvijesti koji je ključan u boljem donošenju odluka i napretku u karijeri.

Suprotno od uvriježenog mišljenja, ekonomisti čine tek dio grupe polaznika (30%), a veliku vrijednost programa za poslovni razvoj i napredak u karijeri prepoznaju sve više i inženjeri, farmaceuti, pravnici, IT stručnjaci itd.

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

 

Zašto COTRUGLI?

COTRUGLI Business School jedina je međunarodna poslovna škola u Hrvatskoj s AMBA (Association of MBA's) akreditacijom. Ovu akreditaciju posjeduje tek 2% poslovnih škola u cijelom svijetu, a jamči kvalitetu i izvrsnost predavača, polaznika te programa škole.

 

Snažna alumni zajednica

COTRUGLI trenutno broji više od 2000 sadašnjih i bivših polaznika, što tu alumni mrežu čini najvećom u Jugoistočnoj Europi. Uspješna i perspektivna alumni zajednica idealno je mjesto za uspostavu vrijednih poslovnih kontakata:

 “Kroz ovo putovanje imao sam priliku upoznati vrlo zanimljive osobe s različitim pogledima i pristupom poslovanju i životu općenito. Jednom riječju, ovo je bila odlična prilika za networking.”

Domagoj Brlošić,

CEO, KADING d.o.o.

 

“Upoznala sam divne ljude i kolege s kojima sam dijelila nezaboravne trenutke tijekom svih modula, a koji su pridonijeli mom poslovnom i osobnom razvoju.”

Melita Bunić,

direktorica kategorije, Podravka d.d.

 

 “Bilo je inspirativno biti s takvom grupom studenata, odličnih ljudi i izvrsnih osobnosti. Ponosim se što mogu reći da su danas neki od njih moji prijatelji!”

Tomislav Peričić,

direktor lanca opskrbe, TDR – BAT Hrvatska

 

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

Vrhunski predavači i stjecanje praktičnog znanja

COTRUGLI Business School okuplja priznate međunarodne stručnjake i vrhunske konzultante iz cijelog svijeta.

Polaznici kroz program stječu znanje izravno primjenjivo u praski, a naučene vještine i alate mogu primjenjivati u poslovanju odmah po povratku na svoje radno mjesto.

 

“COTRUGLI Executive program ubrzao je moju profesionalnu karijeru, izoštrio moje vještine, povećao poduzetničko samopouzdanje i totalno mi je izmijenio način razmišljanja.”

Hrvoje Merki

član Uprave – direktor društva, EURCO d.d.

 

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

 

Profil polaznika

Naši polaznici imaju prosječno 5 godina (MBA) i 12 godina (EMBA) radnog iskustva. Više od 70% studenata nalazi se na rukovodećim mjestima u većim ili manjim organizacijama u regiji. Zanimljivo je kako COTRUGLI ima polaznike 15 nacionalnosti, a 39% polaznika su žene. Prosječna starost EMBA polaznika je 35 godina, dok je prosječna starost MBA polaznika 30 godina.

 

Fleksibilnost programa

Program zahtijeva minimalnu odsutnost s radnog mjesta, a maksimalan povrat investicije kroz rad na vlastitim poslovnim slučajevima. Predavanja se najčešće održavaju od petka do nedjelje.

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

 

Kako se prijaviti za stipendije?

COTRUGLI Business School ove godine dodjeljuje MBA i EMBA stipendije u ukupnom iznosu većem od 100.000 eura. Vrijednost EMBA programa iznosi 18.000 EUR + PDV, dok je MBA školarina 10.000 EUR + PDV.

 

Prijaviti se možete putem web stranice scholarships.cotrugli.org.

 

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram