Zatvori
Poslovni Puls
28/02/2018

Salonize.hr – organizacija poslovanja lakša nego ikad

Iako su u organizaciji termina mnogi saloni, ordinacije, hoteli i drugi obrtnici i poduzetnici koji pružaju različite usluge navikli na zapisivanje u bilježnice, planere, blokove i kalendare, sve više pružatelja usluga okreće se aplikacijama i platformama koje pružaju mnogo više od samog zapisivanja osobnih podataka klijenata. Jedna od njih je Salonize.hr, platforma je u potpunosti prilagođena domaćem tržištu koja se konstantno nadograđuje novim mogućnostima. Korisnik joj može pristupiti s neograničenog broja uređaja - mobitela, tableta, računala - važno je samo da imate pristup internetu.

Salonize je, dakle, sustav za naručivanje i organizaciju poslovanja. Na ovoj platformi u bilo koje doba i s bilo kojeg mjesta možete pratiti i analizirati podatke o svojim klijentima, zaposlenicima, obavljenim tretmanima, zaradi, terminima te komunicirati s klijentima i naručivati potrebne materijale. Ukratko, sa Salonizeom stvarate svoj vlastiti CRM sustav koji omogućuje bolju organizaciju i privatnog i poslovnog života.

Natalija Crnički, vlasnica Salonize.hr, projekt je razvila sredstvima EU fondova – prijavila se na natječaj „Inovacije novoosnovanih MSP“ (Europski strukturni i investicijski fondovi) i dobila potporu u svrhu prilagodbe, završetka i komercijalizacije aplikacije. Kao jednu od važnih karakteristika aplikacije ističe tehničku podršku na hrvatskom jeziku, budući da nije nevažno na kojem se jeziku možete obratiti nekome u slučaju problema. Aplikacija je prevedena i na makedonski, srpski, engleski, a u tijeku je prijevod i na slovenski.

Klijenti koji su već isprobali Salonize.hr kao najveću prednost ističu fleksibilnost aplikacije, budući da svatko samostalno, prema svojim potrebama, može definirati kategorije, imenovati ih, grupirati klijente itd. Automatski generirani grafovi pružaju potrebnu preglednost i ključni su za lako planiranje poslovanja. Sve to možete koristiti mjesec dana za cijenu koja odgovara jednom ženskom feniranju, tako da se ovu aplikaciju svakako isplati isprobati. Više informacija možete pronaći na: https://www.salonize.me/

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram