Zatvori
Poslovni Puls
14/12/2017

Franucski energetski div Total otvorio predstavništvo za Hrvatsku

Francuska kompanija Total, četvrti svjetski proizvođač ulja i plina, svjetski lider u proizvodnji tekućeg naftnog plina (LPG) i jedan od vodećih igrača u proizvodnji energije s niskim sadržajem ugljika, na današnjoj konferenciji za medije objavila je otvaranje direktnog predstavništva kompanije u Hrvatskoj. Otvaranjem predstavništva na tržištu Hrvatske, Total želi pružiti punu podršku svojim korisnicima kroz odgovarajuću uslugu, kvalitetu i pouzdanost proizvoda koje nudi...

Povijest kompanije Total datira iz 1924. godine osnivanjem Compagnie Française des Pétroles (CFP) koja se bavila isključivo proizvodnjom ulja na Bliskom Istoku. Danas, nakon skoro čitavog stoljeća poslovanja i strateške diverzifikacije poslovanja, kompanija Total posjeduje preko 700 proizvodnih jedinica širom svijeta kako bi korisnicima mogla osigurati energiju koja je pristupačna, pouzdana, čista i koja ispunjava najstrože sigurnosne i ekološke standarde. Kao rezultat uspješnog poslovanja, u 2016. godini, kompanija Total ostvarila je 10,5 milijardi dolara prihoda na globalnom nivou.

Direktno prisutan u preko 110 predstavništva u cijelom svijetu, Total broji preko 100.000 zaposlenih koji su posvećeni pronalaženju i proizvodnji boljih, sigurnijih i čišćih izvora energije. Odluka o otvaranju predstavništva u Hrvatskoj uslijedila je nakon pažljivog strateškog odabira tržišta koje odlikuje cjelokupan Totalov pristup poslovanju. Total vjeruje kako svojim direktnim prisustvom može doprinijeti razvoju lokalnog tržišta i ojačati ekonomske odnose s Hrvatskom, ali i da će biti u još povoljnijoj poziciji da osluhne potrebe krajnjih korisnika i odgovori na njihove potrebe.

"Rastuća potreba za kvalitetnim proizvodima i tržišni potencijal koji ova zemlja ima pomogli su nam da se odlučimo na otvaranje predstavništva u Hrvatskoj. Hrvatska industrija i ekonomija prepoznaju kvalitetu naših proizvoda i usluga, kao i njihovu pristupačnost, što nam garantira uspješnu suradnju s mnogim domaćim tvrtkama i proizvođačima. Radujemo se što Hrvatska postaje naš dom i mjesto u kojem možemo ostvariti rast i da se približimo našim krajnjim korisnicima čije nam je zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu.", izjavila je Almila Acan Kahvecioglu, direktorica kompanije Total za Balkan.

U prvoj godini poslovanja, Total očekuje ostvarenje prometa od 70 milijuna kuna kroz konstantno unaprjeđenje osnovne djelatnosti poslovanja, a to je distribucija maziva specijaliziranih ne samo za motorna vozila već i za poljoprivredne i industrijske strojeve, teretna vozila i ostale specifične grane industrije.

Provjera porijekla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzoraka nezavisnom laboratoriju ANAC s europskim centrom u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni rad motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima.

"Imamo sve neophodne proizvode koji podmiruju potrebe tržišta i ovdje smo kako bi podržali naše partnere i korisnike. Informacija kako je Total Croatia d.o.o. uvoznik kemikalije koja se nalazi na
deklaraciji potvrđuje da je kupljeni proizvod original i da mi garantiramo za njegovu kvalitetu i porijeklo", dodaje Kahvecioglu, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram