Zatvori
Poslovni Puls
30/05/2017

IKEA u Splitu i Rijeci otvara dostavne centre

U srpnju ove godine, IKEA će otvoriti svoj prvi dostavni centar u Rijeci (na lokaciji METRO-a, Mavrinci 16b, Čavle), dok je tijekom kolovoza planirano otvaranje dostavnog centra u Splitu (CITY CENTER ONE, Vukovarska 207), čime će skandinavska rješenja za bolji život kod kuće biti još bliža kupcima diljem Hrvatske...

Riječ je o dostavnim centrima u kojima će kupci moći preuzeti proizvode koje su prethodno naručili putem internetske trgovine, a troškovi dostave u dostavni centar iznosit će 99 kuna te će i vrijeme dostave biti kraće, no do sada.

Dostavni centri prostirat će se na površini od 600 do 1.000 metara kvadratnih. Njihov smještaj na pristupačnim lokacijama omogućit će jednostavno preuzimanje proizvoda u samom dostavnom centru. Cijene dostave proizvoda izravno u domove kupaca trenutačno se formiraju te će biti poznate prije otvaranja dostavnih centara.

IKEA planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji u nadolazećem razdoblju, od čega dva u Hrvatskoj. Uz otvaranje novih formata, kao što su dostupni centri, IKEA SEE i nadalje ostaje posvećena otvaranju robnih kuća diljem regije. Tijekom sljedeće tri godine planirano je otvorenje još tri robne kuće u regiji.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram