Zatvori
Poslovni Puls
28/04/2017

Rusko gospodarstvo poprilično imuno na sankcije Zapada

Posebni izvjestitelj Vijeća za ljudska prava UN-a Idris Jazairy je ocijenio da se ekonomija Rusije adaptirala na sankcije, i zaključio da, u slučaju ostanka sankcija na snazi, to neće ozbiljnije utjecati na situaciju u zemlji...

Došlo je do adaptacije na situaciju. Imam dojam da, ukoliko sankcije ostanu na snazi, one neće imati nikakav presudan utjecaj na situaciju u Rusiju, rekao je specijalni izvjestitelj Vijeća za ljudska prava UN-a Idris Jazairy.

Portal Vzgljad podsjeća da sve više zemalja Europske unije sve glasnije istupa za ukidanje sankcija Rusiji, s obrazloženjem da restriktivne mjere imaju poguban utjecaj na europsko gospodarstvo.

Podsjećanja radi, Vladimir Putin je na plenarnoj sjednici godišnjeg medijskog foruma Sveruskog narodnog fronta rekao da će se, ukoliko zapadne sankcije budu vječne, Rusija također vječno držati uzvratnih mjera, prenosi RBTH.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram