Zatvori
Jacob Mercep
06/02/2017

Ferrari razmatra kupovinu dijela komercijalnih prava Formule 1

Američka medijska korporacija Liberty Media, koja je nedavno preuzela vlasništvo na Formulom 1, ponudila je momčadima kupovinu udjela od 20 posto u komercijalnim pravima oktanskog cirksa...

Jedina momčad koja je za sada iskazala interes je Ferrari.

Predsjednik Ferrarija, Sergio Marchionne, rekao je talijanskim medijima kako Ferrari razmatra mogućnost kupovine dijela komercijalnih prava Formule 1.

"Razgovarat ćemo o tome s novim vlasnicima", rekao je Marchionne i dodao kako očekuje pojašnjenja o planovima nakon 2020. godine kada Ferrariju ističe ugovor s Formulom 1.

Znatiželjni su i fanovi diljem svijeta koji s velikim nestrpljenjem očekuju početak nove sezone Formule 1, prve pod novim vlasnikom i prve kojom neće dirigirati kontroverzni Bernie Ecclestone već novopostavljeni američki direktor Chase Carey.

"Vjerujem da će sport napredovati jer Liberty i Carey razumiju svijet zabave i znaju što je potrebno učiniti kako bi se još povećala popularnost Formule 1", rekao je predsjednik Ferrarija.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram