Zatvori
Poslovni Puls
23/11/2016

Flixbus sada povezuje Zagreb i Innsbruck

Najbrže rastući mobilni europski start-up FlixBus, jača mrežu međunarodnih autobusnih linija te prvi puta direktno povezuje Zagreb i Innsbruck u Austriji, a putovanje nastavlja sve do St. Gallena, Züricha i Basela...

Tako od 15. prosinca putnici mogu do jednog od najpoznatijih skijališta Tirolske pokrajine, Innsbrucka za već od 27€, dok putovanje mogu dalje nastaviti sve do St. Gallena, Züricha ili Basela za već od 39 €. Ovime je ponuđena alternativa zračnom, ali i željezničkom prijevozu do ovog poznatog odredišta s nižom cijenom te kraćim putovanjem. Za sigurnost i prometovanje na samim cestama tijekom ove noćne vožnje zadužen je novi hrvatski FlixBus partner Samoborček iz Samobora. Ovime je ujedno otvorena i nova poslovna suradnja na međunarodnim linijama s novim hrvatskim autobusnim prijevoznikom.

˝Cilj nam je i dalje umrežavati hrvatske gradove s europskim metropolama, ali i manje dostupnim gradovima, te pružati mogućnost izbora vrste prijevoza, ali i cijena dostupne svakome. U 2017. godini ponuditi ćemo još više destinaicija iz Hrvatske, a pridružiti će nam se i novi partneri dok ćemo s postojećima raditi na daljnjem razvoju", izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za FlixBus CEE regiju.

Zahvaljujući novom uspješnom partnerstvu s autobusnim prijevoznikom Samoborček, od 15. prosinca putnici će tako na relaciji Zagreb – Ljubljana – Innsbruck – St.Gallen – Zürich – Basel moći putovati svakodnevno u 20h za već od 27€ do Innsbrucka, dok će iz Züricha i Basela moći dalje nastaviti svoje putovanje u najudaljenije europske gradove.

Prijevoznička tvrtka Samoborček osnovana 1991. godine. Tijekom godina razvila se od malog obiteljskog poduzeća u značajno regionalno, srednje veliko poduzeće. Tvrtka danas upošljava preko 150 djelatnika, ima oko 80 autobusa te turističke agencije i poslovnice u nekoliko gradova. ˝Upravo konstantan rast i razvoj Samoborčeka te ulaganja u nove vozne parkove ulijeva povjerenje u odličnu suradnju. Visoka razina kvalitete i standard autobusa, kao i iskustvo u prijevozu, ključni su elementi prilikom izbora FlixBus partnera", dodao je Čebohin, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram