Zatvori
Poslovni Puls
11/01/2018

Autobusni startup Flixbus pohvalio se impresivnim brojkama prevezenih putnika

Početkom ovog tjedna sezona blagdanskih putovanja je završila. FlixBus je zabilježio ukupno 2,5 milijuna putnika koji su najviše putovali u periodu od 22.12.2017. – 7.1.2018. godine. Najtraženiji dan za putovanja bio je 22. prosinac. Hrvatska i regija također su u ovom razdoblju zabilježile rekordan rast broja putnika. Gotovo 80% više putnika putovalo je ovih blagdana u odnosu na broj putnika iz 2016. godine...

Zahvaljujući mreži od 200.000 dnevnih veza u 1.400 destinacija i 26 europskih zemalja, FlixBusom je samo u 2017. godini putovalo 40 milijuna putnika.

˝Najveća međunarodna mreža linija, brojni dnevni polasci, povoljne cijene ukoliko se putovanje planira ranije te najviši standardi podržani visokom tehnologijom, kombinacija su usluge koja je današnjem putniku potrebna, sigurnost usluge koju putnici cijene i kojoj u konačnici daju povjerenje˝, izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South.

Više od 40 milijuna putnika u 2017. godini prepoznalo je zeleni brend kao sinonim putovanja autobusom diljem Europe. Osim što je putnicima na raspolaganju najveća međunarodna mreža autobusnih linija s preko 200.000 dnevnih veza, kroz 26 europskih zemalja u 1.400 destinacija, FlixBus osigurava udobnu i sigurnu vožnju, besplatan Wi-Fi, utičnice pored sjedala, više prostora između sjedala, besplatnu prtljagu te mogućnost promjene i otkaza rezervacije do 15 minuta prije polaska, online kupovinu karata bez čekanja u redovima na blagajnama kao i identifikaciju putnika putem QR koda i pametnog telefona. Dinamičan sustav cijena omogućuje putnicima povoljna putovanja, osobito ako se putovanja planiraju ranije, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram