Zatvori
Poslovni Puls
14/11/2016

Analitički softver zagrebačke Qualije izabran za najbolju aplikaciju u svojoj kategoriji

Zagrebačka tvrtka Qualia izabrana je sa svojom analitičkom aplikacijom Analytics u novi program nazvan „Clover Certified Apps“...

FirstData je tržišni lider koji procesira preko 50% kartičnih transakcija globalno, na preko 6 milijuna lokacija trgovaca. Njihova platforma Clover je najbrže rastuća POS platforma na tržištu SAD-a, a Qualia je prije dvije godine bila Cloverov prvi partner sa analitičko - izvještajnom aplikacijom Analytics.

Danas Analytics svakodnevno koristi preko 5000 trgovaca i franšiza na tržištima SAD-a, Velike Britanije i Irske.

“Naša potpuna predanost kvaliteti softvera i izvještaja koje aplikacija generira te kvaliteta podrške koju dajemo prodavačima i krajnjim korisnicima prepoznata je od strane trgovaca, ali i samog Clovera.”, pojašnjava Hrvoje Smolić, direktor Qualie.

“Na sastanku s Cloverom prošli tjedan i službeno smo potvrdili da je naš Analytics izabran u Cloverov novi program ‘Clover Certified Apps’. Tu će biti isključivo aplikacije koje ne samo da su odobrene od strane Clovera, već i sâm Clover stoji iza njih i na taj način ih promovira. Uz to, Analytics je postavljen u nove, specijalne vertikalne promocije. Naime, već sada na Cloverovim stranicama, za svako vertikalno rješenje poput kafića, restorana, maloprodaje i sl, u izvještajnom dijelu preporučenih aplikacija nalazi se naš Analytics.”

“Ponosni smo što je naše partnerstvo s Cloverom otišlo i stepenicu više. Očekujemo skok ionako vrlo dobre prodaje mjesečnih pretplata na našu aplikaciju.”, ističe Smolić. “Ovo priznanje odlično se poklopilo i s velikim novim modulom kojeg pripremamo za nekoliko tjedana. Radi se o ad-hoc analitičkom modulu koji će naprednijim krajnjim korisnicima omogućiti da sami izrađuju svoje izvještaje. U anketi koju smo nedavno proveli među klijentima ova funkcionalnost je istaknuta kao nešto što bi njih 95% voljelo vidjeti u novoj verziji aplikacije. Kako je naš dosadašnji uspjeh na tom tržištu dijelom uzrokovan i našom spremnošću da krojimo aplikaciju prema željema klijenata, očekujemo puno  uspjeha i od ovog novog modula.”

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram