Zatvori
Poslovni Puls
17/08/2016

Hotel iz Dubaija gradi vlastitu tropsku šumu

Čak ni najveća zgrada na svijetu te jedinstveni otok oblika palme ne može zadovoljiti težnju Dubaija da baš u svemu bude prvi, jedinstven i najbolji. Upravo zato taj grad kreće s izgradnjom svoje vlastite tropske šume...

Tropska šuma koja će se nalaziti u interijeru luksuznog hotela imat će mnoštvo slapova, umjetnih plaža, bazen te čitavu legiju originalnih tropskih biljaka.

Oko 300 milijuna američkih dolara vrijedan projekt trebao bi biti otvoren 2018. u Rosemont Hotel & Residences te će svakako biti jedan od luksuznijih dodataka u biseru Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Hotel s pet zvjezdica nalazit će se u dva povezana tornja s 47 katova u kojima će biti smješteno 450 soba za one koji iz cijeloga svijeta dolaze na odmor ili zbog posla.

Kako bi posjetiteljima pružili dodatan užitak, hotel će također imati i bazen koji će ići do samog ruba na najvišim katovima kako bi gosti mogli još više te opuštenije uživati u pogledu na panoramu Dubaija.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram