Zatvori
Poslovni Puls
28/07/2016

Je li 5 kuna po danu previše za dobru poslovnu aplikaciju?

Česta je predodžba da su dobre poslovne aplikacije skupe, da zahtijevaju velika ulaganja u infrastrukturu i angažman od strane djelatnika...

Promjene koje se događaju u razvoju ICT-a posljednjih godina utječu upravo na razvoj cjenovno pristupačnijih poslovnih aplikacija, a koje ne zahtijevaju dodatnu infrastrukturu i višesatne edukacije djelatnika.

Međutim nisu sve poslovne aplikacije podjednako efikasne, a ni cjenovno pristupačne svima. Iz tvrtke Softwise čija je djeatnost upravo izrada poslovnih aplikacija doznajemo informaciju da poduzetnici već od 5 kuna po danu mogu lakše upravljati organizacijom, vođenjem i kontrolom poslovanja.

Izračun je baziran na cijeni mjesečne naknade za korištenje njihove poslovne aplikacije softCRM te to i nije najmanja moguća cijena koja se može ostvariti.

Stoga slobodno možemo reći da je to zaista zanemariva cijena u odnosu na troškove koji se svakodnevno pojavljuju u poslovanju.

Izrada ulaznih i izlaznih računa, ponuda, putnih naloga, loko vožnje, radnih naloga, vođenje projekata, komunikacija i mnogih drugih aktivnosti moguća je za samo 5 kuna po danu.

Sve informacije i podaci iz poslovanja dostupni su na jednom mjestu i pritom se mogu lako pretraživati i sistematizirati.

Prednost korištenja poslovne aplikacije je i pristup podacima s bilo koje lokacije i bilo kojeg računala 24 sata 7 dana u tjednu. Niste vezani za ured i jedno računalo na kojem radite, već prema potrebi željenim podacima možete pristupiti i od kuće, s terena, službenog putovanja, inozemstva.

Dostupnost najviše dolazi do izražaja u ove ljetne dane, kada je veliki broj djelatnika na godišnjem odmoru. Koristeći online poslovnu aplikaciju više se ne trebaju sve informacije i podaci tražiti direktno od djelatnika koji to odrađuje ili na računalu u uredu, već se realizacija može provjeriti s bilo kojeg računala i lokacije.

Uz navedene mogućnosti aplikacije u cijenu od 5 kuna ulazi i korisnička podrška te edukacija djelatnika, odnosno kompletno programsko rješenje koje možete započeti koristiti gotovo instantno.

Krenite u akciju i registrirajte se za besplatni jednomjesečni račun softCRM poslovne aplikacije.

Ponekad i mala ulaganja imaju veliki utjecaj na poslovanje, u vrijednosti jedne šalice kave dnevno možete dobiti kompletno rješenje.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram