Zatvori
Poslovni Puls
14/07/2016

Laonardo DiCaprio snimat će veliki hollywoodski spektakl u Dubrovniku!?

Filmski spektakl Robin Hood: Origins snimat će se u Dubrovniku, a za potrebe snimanja stižu i proslavljeni svjetski glumci. Dubrovački dnevnik donosi koji bi sve mogli prošetati Stradunom...

Film distribuira Lions Gate uz ekskluzivnog producenta, proslavljenog glumca i oskarovca Leonarda DiCapria i režisera Otta Bathursta koji je radio na poznatim serijama. Glavni glumac je velika mlada zvijezda Taron Egerton koji bi također trebao stići u Dubrovnik, a javnosti je poznatiji kao glavni glumac prošlogodišnjeg filmskog hita Kingsman. Zvijezda se spominje i kao potencijalni glumac novog nastavka Jamesa Bonda.

Osim njih, u grad dolazi i proslavljeni glumac i oskarovac Jamie Foxx, a u filmu će glumiti i Eve Hewson koja je glumila u prošlogodišnjem filmskom hitu Bridge of Spies legendarnog Stevena Spilberga.

Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje kako bi na snimanju u Dubrovniku mogao biti i poznati glumac i oskarovac Benicio del Toro ukoliko potpiše sudjelovanje u navedenom filmskom spektaklu što je sve izglednija opcija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram