Zatvori
Poslovni Puls
13/07/2016

Radni nalozi i visoke tehnologije

Radni nalozi su nosioci informacija u poslovanju. S jedne strane klijentu omogućavaju transparentnost, a s druge strane djelatnike informiraju o poslovima koje treba odraditi u određenom razdoblju...

Kreiranje radnih naloga u poslovanju postaje još efikasnije kroz poslovne aplikacije, jer se svi radni nalozi nalaze na jednom mjestu. Na taj način je omogućen jednostavniji povijesni pregled svih kreiranih radnih naloga, pretraga po naprednim filterima, a reagiranje na zahtjeve za promjenama unutar radnih naloga brže.

Prednosti izrade radnog naloga kroz programsko rješenje provjerili smo u tvrtci Softwise, čiji program softCRM ima to rješeno na vrlo dobar način.

Generiranje radnog naloga kroz program je jednostavno jer se većina podataka već nalazi u sustavu, od klijenata, usluga i materijala, odgovornih djelatnika i dr.

U samo nekoliko klikova iz radnog naloga omogućeno je kreiranje računa za fakturiranje. Sve unesene stavke s radnog naloga se u aplikaciji automatizmom prenose na račun koji je potrebno kreirati za klijenta.

S druge strane klijent na temelju kreiranog i potpisanog radnog naloga stječe određenu sigurnost da će se dogovorene usluge iz radnog naloga u definiranom razdoblju i prema dogovoru realizirati.

U razdoblju kada klijent čeka na realizaciju usluge, program mu omogućava povratnu informaciju o trenutnoj fazi u koji se nalazi ugovorena usluga. Dodjeljen QR kod koji se ispisuje na radni nalog klijent može skenirati putem pametnog telefona i pratiti tijek realizacije usluge.

Osim navedenog omogućen je i kompletni uvid u utrošeni materijal po pojedinim poslovima, praćenje rokova za izvršenje posla, informiranje djelatnika, pružanje dodane vrijednosti klijentu, bolja kontrola nad izvršenim poslovima, ...

softCRM je online program, te se koristi kroz internet preglednik bez bilo kakve instalacije, u bilo koje vrijeme i na bilo kojem računalu.

Kreiranjem radni naloga osigurajte bolji uvid u izvršenje zadataka i veću kontrola nad cjelokupnim poslovanjem.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram