Zatvori
Poslovni Puls
24/06/2016

Dubrovačka turistička ponuda predstavljena u Parizu

U sklopu nogometnog prvenstva „EURO 2016“ u francuskom glavnom gradu Parizu, 18.lipnja započeo je promotivni projekt “Obala Europe”, na kojemu se od 20.- 21.lipnja predstavio Dubrovnik s svojom turističkom ponudom. U organiizaciji TZ grada Dubrovnika, u Parizu glazbeni program izvela je Klapa Kaše, a dubrovačke gulozece, slatkiše i promotivne materijale posjetiteljima dijele su Sandra Milovčević i Doris Milidragović, iz TZ grada Dubrovnika, odjevene u konavoske narodne nošnje...

Na vrlo poznatoj pariškoj esplanadi ispred gradske vijecnice (Hotel de Ville) 18.lipnja započeo je veliki promotivni projekt „Obala Europe“ putem kojeg sve 24 zemlje sudionice nogometnog prvenstva mogu predstaviti svoju kulturnu i turističku dimenziju. Riječ je o vrlo frekventnoj lokaciji u neposrednoj blizini popularne gradske četvrti Marais i slavne katedrale Notre Dame odnosno Latinske cetvrti, na kojoj se do završetka 10.srpnja, očekuje više od tri milijuna posjetitelja.

Predstavljanje Hrvatske organizira Glavni ured HTZ-a, koji u realizaciji projekta surađuje s ministarstvima turizma, vanjskih i europskih poslova te kulture i Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). U posebno uredjenom prostoru „hrvatskog paviljona“ informativno osoblje HTZ-a posjetiteljima će od 18. lipnja do 10.srpnja svakog dana od 13 – 22h pruža informacije o cjelokupnoj hrvatskoj turističkoj ponudi. U istom prostoru prikazivat će se i promotivni filmovi hrvatskih destinacija, a u suradnji s partnerima, organizirat ce se i nagradne igre putem socijalnih mreza s vrijednim nagradama (all inclusive boravci u hrvatskim hotelima, povratne avio karte.. ), dijeliti brošure iz edicije Hrvatske turističke zajednice, razglednice s potpisima hrvatskih igrača te suveniri HTZ-a odnosno HNS-a.

Prvog dana dubrovačkog nastupa hrvatski paviljon posjetili su predstavnici Grada Pariza Sanchez Ruivo, zadužen za EU pitanja i Jean Francois Martins, zadužen za sport i turizam u gradskoj upravi Pariza, kao i predstavnice hrvatskog Ministarstva vanjskih poslova.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram