Zatvori
Poslovni Puls
23/06/2016

Ecclestoneova ideja: Putin na čelu Europe, a Trump SAD-a!

Biznismen Bernard Ecclestone, osnivač Formule 1, smatra da bi danas jedina adekvatna ličnost na mjestu čelnog čovjeka Europe bio ruski predsjednik Vladimir Putin. On se također nada da će na predsjedničkim izborima u SAD-u pobijediti milijarder Donald Trump, prenose mediji...

Europom trenutno nitko ne rukovodi pa smatram da bi se time netko morao pozabaviti. Ako biste imali izbor i bili u prilici da odlučite tko će voditi Europu, koga biste Vi predložili na to mjesto, odgovorio je Ecclestone pitanjem novinaru CNN-a. Novinar je htio čuti vjeruje li Ecclestone zaista da se na čelu Europe treba naći Putin, prenose ruski mediji.

Mislim da će, ako Trump pobjedi, a smatram da će tako i biti, on i Putin uspostaviti dobre odnose. I za svijet, generalno gledano, to će biti dobro, izjavio je on i istaknuo da je uvjeren da će Trump pobijediti Hillary Clinton.

Ecclestone je ranije izjavio da Putin treba upravljati Europom. Na pitanje treba li Putin vladati Europom iz Bruxellesa, biznismen je rekao: Ne, moramo se izbaviti od Bruxellesa, a Putin jednostavno mora biti na čelu.

Ecclestone je u listopadu rekao da Putin treba voditi Europu. Tada je prvi čovjek Formule 1 konstatirao da Putin gubi vrijeme u Rusiji, prenosi portal Vzgljad.

Na pitanje o njegovom odnosu prema jednom od favorita u predsjedničkoj izbornoj utrci u SAD-u, republikancu Donaldu Trumpu, Ecclestone je odgovorio: Mislim da bi on bio fenomenalan predsjednik. Siguran sam da je Trump daleko fleksibilniji od ostalih. Ukoliko bi napravio grešku, on bi najvjerojatnije rekao: U to vrijeme to je bila bolja ideja, prenosi RBTH.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram