Zatvori
Poslovni Puls
17/05/2016

Rusija neće odobriti Ukrajini kredit za Eurosong

Rusija neće odobriti Ukrajini kredit za organizaciju natjecanja "Pjesma Eurovizije" 2017. godine, priopćio je zamjenik ministra financija Rusije Sergej Storčak, prenosi RIA Novosti...

Na Eurosongu 2016. pobijedila je ukrajinska predstavnica Jamala s pjesmom "1944". Prema pravilima, sljedeće će se godine natjecanje održati u jednom od ukrajinskih gradova.

Ranije je ministar kulture Ukrajine Jevgenij Niščuk predložio da se za financiranje Eurosonga privuku europski ulagači, objašnjavajući da natjecanje zahtijeva "vrlo velike financijske investicije".

Savjetnica ministra za infrastrukturu Ukrajine Janika Merilo smatra da će novca za Eurosong u Ukrajini biti dovoljno. Prema njezinim riječima, troškovi ne moraju biti tako visoki: kotizacija zemalja sudionica, potpora osnivača i dobit od prodaje ulaznica mogli bi kompenzirati otprilike tri četvrtine troškova.

Izvor: RBTH

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram