Zatvori
Poslovni Puls
28/04/2016

Gredelj dovršio posao u Crnoj Gori

Tvornica željezničkih vozila Gredelj je danas prema Crnoj Gori otpremila pet putničkih "Z vagona" koji su kvalitetno i u roku obnovljeni i modernizirani za potrebe Željezničkog prijevoza Crne Gore AD Podgorica...

"Radi se o prvih pet od ukupno deset putničkih Z vagona na kojima će Gredelj realizirati uslugu srednjeg popravka ugovorenu sredinom veljače 2016. godine, a temeljem provedenog međunarodnog javnog nadmetanja. Prema ugovoru, preostaje obveza izvršenja usluge srednjeg popravka na narednih pet putničkih vagona istog tipa, a njihova se doprema u Gredeljeve proizvodne pogone očekuje u prvoj polovici svibnja 2016. godine", navode iz Gredelja.

Iz Gredelja navode da je realizacija prve faze ovoga projekta je nastavak dugogodišnje uspješne suradnje s Željezničkim prijevozom Crne Gore, a osim dovršenja projekta popravka putničkih Z vagona na crnogorskom je tržištu u tijeku provedba postupka javne nabavke za usluge srednjeg popravka ukupno 6 putničkih vagona Y, Bcx, WLAB i WR te se očekuje odluka o prihvaćanju Gredeljeve ponude. Svi ti vagoni su već bili na popravcima u TŽV-u Gredelj prema propisanim ciklusima održavanja.

U sklopu spomenute suradnje Gredelj je za potrebe Željezničkog prijevoza Crne Gore AD Podgorica, samo tijekom zadnjih nekoliko godina, izvršio popravke različite razine složenosti na gotovo 40 putničkih vagona različitih vrsta, dva elektromotorna vlaka te četiri lokomotive. Stoga je realno očekivati da će se taj uspješan trend nastaviti i tijekom 2016. godine zaključenjem novih poslova na tržištu Crne Gore, navode iz Gredelja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram