Zatvori
Poslovni Puls
10/02/2016

Ivica Todorić: Mi smo napravili čudo za hrvatsku poljoprivredu

Predsjednik Agrokor koncerna Ivica Todorić održao je predavanje učenicima završnih razreda u zanimanjima poljoprivredni tehničar, cvjećar i vrtlar u Srednjoj školi Bedekovčina. Uz njih četrdesetak, prisutni su bili i ravnatelj škole Zlatko Radman te profesori kao i župan Željko Kolar i predstavnici Krapinsko-zagorske županije i lokalnih vlasti...

„Agrokor i ja jedini pravi uspjeh čovjeka i društva vidimo u znanju. Znanje je ono čemu prvenstveno težimo i za što se zalažemo. Zato sam danas ovdje, da vam to kažem i potaknem vas, jer vi ste naša budućnost“, istaknuo je i napomenuo da su informacije danas dostupnije nego ikad, a mladi ljudi to moraju znati iskoristiti.

Ivica Todorić predložio je ravnatelju škole Zlatku Radmanu posjete učenika Agrokoru da bi vidjeli kako funkcionira Koncern i kompanije članice, a istaknuo je i da je otvoren za oblik suradnje u kojem bi učenici u neku od tvrtki pod upravljanjem Agrokora dolazili na praksu.

„Mi smo napravili jedno pravo čudo za domaću poljoprivredu.“ – dodao je i naglasio kako je Agrokor uložio 5,2 milijarde kuna u hrvatsku poljoprivredu te da su Agrokorove parcele danas dvostruko produktivnije od drugih.

„Agrokor ima potencijal od 700 milijuna eura za investiranje, a trenutno imamo gotovu dokumentaciju za investicije u vrijednosti 300 milijuna eura. Kad bismo danas krenuli s ulaganjima, primjera radi, u hotele Plat, tamo bi odmah radilo 600 ljudi, a kad se ti radovi završe, otvaraju se radna mjesta za novih 600 ljudi, to je put kojim moramo ići“ – poručio je. Ujedno je najavio i skoro predstavljanje i početak rada novog online projekta A007, stoji u priopćenju iz Agrokora.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram