Zatvori
Poslovni Puls
16/12/2015

"The Economist" najavljuje veliku konferenciju u Beogradu

U organizaciji časopisa The Economist i Color Press grupe, 17. prosinca 2015. će se u beogradskom hotelu Metropole Palace održati konferencija pod nazivom "The Economist: Svijet u 2016.", stoji u priopćenju...

Konferenciji će prisustvovati brojni političari, diplomati, ekonomisti i gospodarstvenici iz regije, ali i svijeta. Raspravljat će se o temama koje su obilježile 2015., kao i o očekivanjima od 2016. godine kada se govori o aktualnim problemima poput migrantske krize. Među istaknutim sudionicima nalazi se i ambasador Hrvatske u Beogradu, Gordan Markotić.

Neki od potvrđenih sudionika su i: Aleksandar Vučić, predsjednik Vlade Srbije; Irena Vojackova Sollorano, stalni koordinator UN-a u Srbiji – UN’s First 70; Michael Saint-Lot, direktor UNICEF-a u Srbiji; Freek Janmaat, Delegacija EU u Beogradu; Ivica Dačić, potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova; Aleksandar Vulin, ministar za rad, boračka i socijalna pitanja; H.E. Axel Dittmann, ambasador Njemačke u Beogradu; H.E. Hendrik G.C. van den Dool, ambasador Kraljevine Nizozemske u Beogradu; Christine Moro, ambasadorica Francuske u Beogradu; Vera Jovanovska-Tipko, ambasadorica Makedonije u Beogradu i Anthony le Roux, Uber, izvršni direktor za Istočnu Europu.

Tijekom konferencije sudionici će sudjelovati u 5 panel-diskusija te imati priliku iznijeti svoja mišljenja o temama poput migrantske krize, europske budućnosti Srbije i Kosova u 2016. godini, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram