Zatvori
Poslovni Puls
22/10/2015

Banka Kine otvara trgovački centar u Londonu

Banka Kine (BOC) službeno je najavila uspostavljanje trgovačkog centra u Londonu...

Trgovački centar pruža klijentima veću pokrivenost u razmjeni valute, derivatima, robi i fiksnom prihodu od trgovanja.

Banka je također pokrenula BOC RMB indeks za trgovanje obveznicama u Pekingu, London i Singapuru, što može pomoći inozemnim ulagačima da razumiju kinesko međubankarsko tržište obveznica, prate cijene na tržištu i poboljšaju učinkovitost trgovanja.

Predsjednik Londonskog vijeća za politiku i resurse Mark Boleat obratio se prisutnima na svečanosti otvaranja.

"Grad London bio je u mogućnosti preuzeti sjedalicu i osigurati tajništvo u kojem se svi drugi agenti mogu okupiti da razviju London kao ključni RMB centar. A činjenica da je Banka Kine otvorila svoje trgovačko središte u Londonu i pokrenula RMB indeks za obveznice svjedoči uspjehu tog rada u kratkom vremenu."

RMB indeks za trgovanje obveznicama vodi šangajska trgovačka jedinica Banke Kine.

Informacije o cijenama održavaju se na Bloombergu i Thomson Reuters EIKON-u svaki dan trgovanja, a mjesečna izvješća dostupna su na službenim stranicama Banke Kine.

Londonski trgovački centar moglo bi postati drugo po veličini sjecište offshore trgovanja Banke Kine, odmah za Hong Konga, prenosi CRI.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram