Zatvori
Poslovni Puls
11/09/2015

Veliko priznanje za Emila Tedeschija i njegov Atlantic

Euromoney magazin, vodeći svjetski stručni financijski časopis, objavio je rezultate posljednjeg istraživanja o najkvalitetnije vođenim kompanijama u 2015. godini, prema kojemu je Atlantic Grupa proglašena dobitnicom priznanja u kategoriji ukupno najbolje vođene kompanije u Hrvatskoj, drugom najbolje vođenom kompanijom u regiji središnje i istočne Europe te dobitnicom priznanja u kategoriji ukupno najbolje vođene kompanije u sektoru hrane i pića u regiji središnje i istočne Europe...

Lista najbolje rangiranih kompanija po izboru Euromoney-a temelji se na istraživanju analitičara vodećih banaka i istraživačkih instituta diljem svijeta. Sudionici istraživanja nominirali su kompanije prema više kriterija, od promišljenosti poslovne strategije, kvalitete korporativnog upravljanja, transparentnosti financijskih izvještaja, tržišne snage i profitabilnosti kompanije, potencijala za rast te kvalitete menadžmenta i zarada.

"Atlantic Grupa iznimno je ponosna što je u 2015. godini prepoznata kao kompanija koja uspješno posluje, ima kvalitetan sustav korporativnog upravljanja i transparentnu praksu komunikacije prema financijskom tržištu", poručili su iz Tedeschijeve kompanije.

Euromoney magazin je osnovan 1969. godine s ciljem da prati kretanja na „eurotržištu“ koje se tada počinje formirati kao međunarodno tržište kapitala, odnosno prethodnik današnjeg globalnog tržišta kapitala. Danas je riječ o premium kategoriji financijske publikacije iznimnog ugleda u stručnoj javnosti koja donosi dubinske analize kretanja na tržištu kapitala, investicijskih prilika i poduhvata, riznice i novčanih tokova te inih stručnih pitanja iz makro ekonomije i financija. Istraživanja koja provode nezavisni stručnjaci iz mreže Euromoney-ja predstavljaju globalnu referencu kad je riječ o vrednovanju kompanija unutar pojedinih industrijskih sektora, odnosno u okviru određenih regija.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram