Zatvori
Poslovni Puls
24/08/2015

Trump: Ako ja postanem predsjednik, bit ću dobar s Putinom

Po mišljenju kandidata za predsjednika SAD-a, milijardera Donalda Trumpa, „nikada ne treba dopustiti” Rusiji i Kini da se približe, a sad su „one zajedno” i za to je kriva administracija Baracka Obame...

Trump je uvjeren je Rusija odlučila raditi na zbližavanju s Kinom zbog problema u odnosima s SAD-om, iako Amerika nikako nije trebala to dopustiti.

Trump tvrdi da će u slučaju pobjede na predsjedničkim izborima uspjeti uspostaviti „vrlo pristojne odnose” s ruskim liderom Vladimirom Putinom. On je to izjavio za Fox News, a prenosi RIA „Novosti”.

Milijarder je ponovio da s predsjednikom Rusije „treba uspostaviti dobre odnose”, dok sadašnji predsjednik SAD-a Barack Obama „ni s kim nema dobre odnose” i zato Amerika „na sve strane ima neprijatelje”.

Mediji smatraju da se popularnost Trumpa, koji značajno prednjači na listi kandidata ispred Republikanske stranke SAD-a, može objasniti njegovom „drskom samouvjerenošću”, prenosi RBTH.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram