Zatvori
Poslovni Puls
17/07/2015

Posao iz snova: Porezna uprava zapošljava 80 ljudi na neodređeno

Porezna uprava Ministarstva financija raspisala je u četvrtak Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme a traži se više od 80 djelatnika diljem Hrvatske...

Najviše zaposlenika traži se za područje središnje Hrvatske, točnije Zagreba, Krapine, Samobora i Zaprešića, Sv. Ivana Zeline, Vrbovca, Dugog Sela, i dr., ali natječaj je raspisan i za radna mjesta u Slavoniji, Istri, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici i Dalmaciji.

Na natječaj se mogu javiti i kandidati koji nemaju položen državni stručni ispit, ali su ga dužni položiti najkasnije u roku od šest mjeseci od isteka probnog rada.

Opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta za koje se vrši prijam, sadržaj i način testiranja te mjesto i vrijeme održavanja testiranja bit će objavljeni na web stranici Ministarstva financija, Porezne uprave i na web stranici Ministarstva uprave najmanje pet dana prije testiranja.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram