Zatvori
Poslovni Puls
10/06/2015

Borovo proizvelo "festivalske" gumene čizme iza INmusic festival

Ožujsko pivo, vukovarska tvornica Borovo i INmusic održali su u prostorijama Borova događanje za novinare na kojem su predstavili službene festivalske gumene čizme, proizvedene s ponosom i u jedinstvenoj suradnji triju najvećih domaćih brendova u svojim kategorijama...

Ove su čizme posebno izrađene za ovogodišnji jubilarni deseti INmusic festival kako bi se nagradili vjerni obožavatelji vodeće hrvatske glazbene manifestacije. Riječ je o limitiranoj seriji čizama koje je najpoznatiji hrvatski proizvođač kožne, gumene i gumeno-platnene obuće – tvrtka Borovo – izradio u suradnji s Ožujskim pivom, glavnim sponzorom INmusic festivala. Limitirano izdanje festivalskih čizama neće se naći u slobodnoj prodaji, nego će različitim aktivacijama na društvenim mrežama, prije svega na Ožujsko Facebook stranici, biti podijeljeno najvjernijim fanovima Žuje, INmusica i Borova, navodi se u priopćenju.

Na događanju u Borovu o ovoj uspješnoj kreativno-poslovnoj suradnji govorili su direktorica marketinga i istraživanja tržišta Borova Jasmina Matiša, voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo Grladinović i direktor INmusic festivala Zoran Marić.

Direktor INmusic festivala Zoran Marić istaknuo je kako je turistički i kulturni doprinos INmusic festivala već poznat i neprestano raste. U 2014. godini festival je sudjelovao s čak 15 posto u ukupnom broju noćenja u Zagrebu ostvarenih u lipnju. Ovo najnovije partnerstvo, ističe Marić, uz gospodarstvenu važnost, uklapa se i u vrijednosti INmusic festivala kojima je cilj promocija i sudjelovanje u projektima društveno odgovornog djelovanja.

INmusic festival održava se od 22. do 24. lipnja 2015. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora. Važnost ove najveće glazbene manifestacije u Hrvatskoj potvrdili su i mnogobrojni strani mediji, među kojima i National Geographic Traveler, koji ga je uvrstio među tri svjetska festivala koja treba posjetiti, dok je CNN dvije godine za redom uvrstio INmusic među 50 najboljih festivala u svijetu, ističe se u priopćenju.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram