Zatvori
Poslovni Puls
20/02/2015

Softver najboljih svjetskih tradera dostupan i u Hrvatskoj

Najpoznatiji američki traderski softver MetaStock odnedavno je dostupan i na našem tržištu, a domaćim traderima pruža informacije s kakvima raspolažu najveće svjetske kuće poput Thomson Reutersa...

MetaStock služi za analizu grafikona u trgovanju na svim svjetskim tržištima kapitala koji uključuju dionice, opcije, forex, indekse, robe, eminise i još mnogo toga, a za hrvatsko je tržište osobito zanimljiv jer se u njemu, za razliku od drugih softvera, može analizirati i Zagrebačka burza, navodi se u priopćenju.

Za razliku od drugih softvera ove namjene, MetaStock je kreiran tako da odgovara i potrebama iskusnih tradera i početnicima, koji po prvi put mogu odabrati softverski paket prilagođen upravo njihovom stilu trgovanja. Tako će profesionalcima u različitim financijskim institucijama uz MetaStock Daily Charts osobito koristiti podatkovna usluga DataLink namijenjena end-of-day traderima koji svoje analize rade nakon zatvaranja tržišta.

Zbog svojih jedinstvenih značajki i jednostavnosti korištenja, MetaStock već više od 20 godina zaredom osvaja nagradu Reader’s Choice Award Stocks & Commodities magazina.

Onima koji se trgovanjem ne bave službeno, na raspolaganju su MetaStock Real Time i dodatni alat za analizu Xenith, koji čine podatkovni paket profesionalne razine kakav dosad nije bio dostupan privatnim traderima. Paket sadrži ključne vijesti sa svih svjetskih tržišta, a kako omogućuje i analizu i pristup podacima u realnom vremenu, idealan je za day-tradere. Riječ je o programu koji sadrži pametne pretraživačke alate, najnovije vijesti, podatke s tržišta i razne korisne aplikacije, s preko 20 000 ekonomskih indikatora, čime i traderima-početnicima daje priliku za uspješno trgovanje.

MetaStock jedini na svijetu sadrži alat Forecaster koji predviđa buduća kretanja cijena, i to za vremenski period od 30, 90 ili 180 dana, a jedini je i koji kroz programski alat SectorStat nudi opsežnu analizu novčanog tijeka dionica svedenu na jednostavan pregled jer su to tržište podijelili na određene sektore. Uz Forcaster, korisnicima MetaStocka dostupne su i druge korisne značajke poput MetaStock Explorera, MetaStock Expert Advisora, Enhanced System Testera, ističe se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram