Zatvori
Poslovni Puls
13/02/2015

Impact Hub i Unicredit nagrađuju inovativne poduzetnike

Impact Hub Zagreb, najveći kolaborativni prostor u Hrvatskoj koji podržava poduzetnike i društvene inovatore ovu nagradu dodjeljuje zahvaljujući partnerstvu sa UniCredit Foundation, neprofitnom korporativnom fondacijom UniCredit grupe koja je u Hrvatskoj prisutna kao Zagrebačka banka...

UniCredit Foundation promovira kulturu moderne filantropije i usmjerena je na društvenu ekonomiju. Ovaj otvoreni natječaj za nagradu ima cilj dodijeliti jednu UniCredit Foundation Award nagradu poduzetniku u ranoj fazi svojeg poslovanja.

Kriteriji za dodjelu nagrade podržavaju prijave poduzetničkih ideja koje se fokusiraju na rješavanje društvenih ili ekoloških problema, s potencijalom za porast njihovog pozitivnog utjecaja u budućnosti. Nagrada će biti dodijeljena ideji s konkretnom ponudom vrijednosti i jasnim poslovnim modelom.

Poželjno je da je poduzetnik ili tim koji stoji iza ideje već imao dodira sa željenim ciljanim tržištem, da ima jasnu ideju o izvorima prihoda i posjeduje dobar nacrt marketinške i prodajne strategije, što će sve biti predmet procjene za dodjelu nagrade.

Dodanu vrijednost prijavi činit će i svaki dokaz zainteresiranih budućih ili prvih korisnika, a po mogućnosti i prvih kupaca. Pobjednik može iskoristiti UniCredit Foundation Award kao ključan „seed“ kapital kako bi lansirao ili nastavio svoje započeto poslovanje s obzirom na to da će nagrada biti u obliku bespovratnih sredstava (bez ulaska u vlasništvo).

Od ukupne nagrade u vrijednosti od 7.500 EUR koju će dobiti, pobjednik će direktno dobiti 80% (u kunama, u skladu sa zakonima RH).

Preostalih 20% iznosa biti će alocirano za troškove izrade paketa vizualnog identiteta i po potrebi za otvaranje pravnog subjekta i povezane savjetodavne i zakonske troškove.

Rok za prijave je 20. veljače 2015. Dan kasnije bit će izabrano 10 predfinalista od kojih će 5 biti odabrano za ulazak u finale koje počinje prvim, probnim prezentacijama 25. veljače 2015.

U nastavku Impact Hub Zagreb je osigurao mentorstvo i pripreme kako bi se 5 finalista pripremilo za završne prezentacije 26. ožujka 2015. Dan kasnije, 27. ožujka 2015. bit će održana dodjela UniCredit Foundation Awards i objavljen pobjednik, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram