Zatvori
Poslovni Puls
05/02/2015

Ryanair u Zadru najavio ambiciozne poslovne planove

Ekscentrični, a po mnogima i genijalni izvršni direktor zrakoplovne kompanije "Ryanair" Michael O'Leary predstavio je u Zračnoj luci Zemunik ovogodišnju sezonu letova te kompanije. Zadar će do listopada biti povezan s 12 europskih destinacija uključujući Frankfurt, Pariz i Manchester. Ova bi kompanija u 2015. godini ovdje trebala dovesti oko 300.000 putnika...

Uvođenje cjelogodišnje linije Ryanairovih zrakoplova iz Zadra za neku od europskih metropola te načini zajedničkog marketinškog oglašavanja Grada Zadra i Ryanaira u budućim destinacijama s kojima će Zadar biti povezan bile su teme današnjeg sastanka predstavnika Grada Zadra s izvršnim direktorom Ryanaira Michaelom O'Learyem, prenosi Zadarski.hr.

O'Leary boravio je u Zadru povodom obilježavanja 30. obljetnice rada te aviokompanije, a Zadar je posjetio kao jedinu bazu Ryanaira u Hrvatskoj. U ime gradonačelnika Božidara Kalmete potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Zadra Dražen Grgurović istaknuo je kako Grad od početka snažno podupire suradnju s Ryanairom.

"Zahvaljujući Vašoj aviokompaniji Zadar i njegova šira regija dobili su nova emitivna turistička tržišta diljem Europe što je rezultiralo značajnim povećanjem turističkog prometa, ali i afirmaciji zadarske Zračne luke. Od prvog dana uspostavili smo iskreni partnerski odnos koji nam je donio rezultat na obostrano zadovoljstvo", kazao je Grgurović.

O'Leary je izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima, ali i najavio plan Ryanaira za daljnjim povećanjem putničkog prometa s današnjih 300 tisuća na pola milijuna putnika u sljedeće 3 do 4 godine. Također, rekao je kako očekuje da Zračna luka Zadar i u budućnosti nastavi svoje poslovanje kao najbrže rastuća luka u Hrvatskoj.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram