Zatvori
Poslovni Puls
04/12/2014

Grčić o tri godine vladavine Kukuriku koalicije: U Hrvatskoj i nije tako loše!

Ministri u Vladi smatraju da je Kukuriku koalicija u tri godine od dolaska na vlast napravila najviše što je mogla s obzirom na zatečeno stanje u državi, a slažu se da je recesija, u kojoj se Hrvatska nalazi već šestu godinu, najveći problem koji je nužno što prije riješiti...

"Ne možemo u potpunosti biti zadovoljni, ali u okolnostima u kojima živimo, mislim da i nije tako loše", ocijenio je potpredsjednik Vlade Branko Grčić ističući kao najveće postignuće protekle tri godine zadržavanje socijalnih prava. Kaže kako je osobno zadovoljan učinjenim, no dodaje da se moglo i više, posebno kad je riječ o okretanju krivulje BDP-a.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, kao i Grčić, smatra da je Vlada u okvirima mogućeg napravila puno toga, a žali što se na početku mandata nije krenulo "ozbiljnije s reformama".

I ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras smatra da se puno toga napravilo, a i on najvećim minusom drži činjenicu da je Hrvatska još uvijek u recesiji. U"veo se red u javne financije, više je reda u državi", kaže Maras te ističe i to da je u protekle dvije godine više osnovanih nego zatvorenih tvrtki te manje nezaposlenih, prenosi HRT.hr.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram