Zatvori
Poslovni Puls
05/11/2015

Posljednja sjednica Vlade u aktualnom sastavu: "Ministri, bili ste sjajni!"

Posljednja sjednica Vlade održana je u Banskim dvorima, tri dana uoči parlamentarnih izbora. Doneseno je nekoliko odluka, među kojima i dopuna odluke o isplati božićnice umirovljenicima...

Novost je isplata novca onima koji su blokirani. Naime, njima će se božićnica isplatiti od 19. do 24. prosinca na zaštićene račune. Osim toga, iz proračuniskih zaliha odobreno je 10 milijuna 800 tisuća kuna za trošak zbrinjavanja izbjeglica.

Vlada je prihvatila prijedlog odluke o donošenju Strategije za suzbijanje pogrešaka, zlouporabe i korupcije na području socijalne zaštite za razdoblje od 2015. do 2020., kao i prijedlog uredbe o uvjetima, načinu i postupku raspolaganja tražbinama s naslova poreznog duga u predstečajnom i stečajnom postupku. Prihvaćen je i prijedlog odluke o prijenosu prava upravljanja stanovima u vlasništvu Republike Hrvatske na Ministarstvo branitelja i Prijedlog odluke o prijenosu prava upravljanja stanovima u vlasništvu Republike Hrvatske s Ministarstva obrane na Ministarstvo branitelja.

Otvarajući sjednicu premijer Zoran Milanović rekao je kako je zadovoljan učinjenim za mandata ove Vlade. "Ministri, bili ste sjajni, radili ste za dobrobit domovine", istaknuo je.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram