Zatvori
Poslovni Puls
10/10/2014

MOL: Sisačka rafinerija je kao sportaš koji uvijek završi na posljednjem mjestu

Nakon što je u medijima objavljena interna Inina analiza iz listopada 2012., koja je dosad bila nepoznata i nedostupna javnosti i prema kojoj rafinerija u Sisku ne stvara gubitke, priopćenjem su se oglasili iz MOL-a...

"Medijska izvješća o takozvanoj tajnoj studiji INA-e prema kojoj bi Sisačka rafinerija mogla biti profitabilna podsjećaju nas na situaciju sa sportašem koji je godinama zauzimao zadnje mjesto na svim natjecanjima, no usprkos svim gubicima njegovi su ambiciozni roditelji i dalje uvjereni da će jednom ostvariti uspjeh.

Nažalost, nečija je dužnost obavijestiti roditelje da ne bi trebali tratiti vrijeme i novac jer njihov sin nije prava osoba za sučeljavanje s natjecateljima. Slično ovomu primjeru, važnost takozvanih tajnih studija jednako je subjektivna kao i uvjerenje ambicioznih roditelja.

Nije ugodno što vodstvo INA-e mora ispasti negativac u cilju objektivnosti i iskrenosti, ali je neizbježno u najboljem interesu tvrtke, kao i države", kaže se u priopćenju.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram