Zatvori
Poslovni Puls
10/07/2014

Konzum i Cinestar zajedno otvaraju multiplex u Karlovcu

Konzum i Blitz-CineStar stekli su pravomoćnu građevinsku dozvolu za gradnju modernog multipleks kina u zgradi karlovačkog Super Konzuma te će zajednički uložiti 23 milijuna kuna za četiri dvorane s ukupno 550 sjedala, rečeno je na tiskovnoj konferenciji u povodu početka radova...

U karlovačkom će multiplexu radno mjesto pronaći 15 osoba, a očekivan godišnji broj posjeta je između 150 do 200 tisuća.

Konzumov direktor Poslovnog odjela maloprodaje i investicija Igor Mamuza rekao je da Super Konzum u Karlovcu time, osim modernog mjesta kupovine, postaje i mjesto za dodatne kvalitetne sadržaje.

U razgovorima s partnerom Blitz-CineStar ustanovili smo da Karlovac nema kino te smo našli svoj poslovni interes u tome da uz daljnju investiciju postignemo da ovaj Super Konzum osim mjesta za okupljanje Karlovčana postane i mjesto okupljanja drugih okolnih mjesta, rekao je Mamuza.

Hrvoje Krstulović, član Uprave tvrtke Blitz-CineStar, najavio je da će početkom iduće godine u Karlovcu biti otvoren 15-ti hrvatski multiplex CineStar, a time će se njihov broj dvorana u Hrvatskoj približiti broju sto.

Karlovački multiplex imat će četiri dvorane sa ukupno 550 sjedala, a bit će najmodernije digitalno kino u Hrvatskoj, rekao je Krstulović napominjući kako je natom planu u proteklih nekoliko godina tehnologija bitno napredovala.

U sve četiri dvorane moći će se prikazivati i 3D sadržaji, a za očekivati je da će multiplex povremeno služiti i kao suvremen konferencijski centar te mjesto za najkvalitetniji prijenos u živo raznih kulturnih, sportskih i drugih sadržaja.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram