Zatvori
Poslovni Puls
06/05/2014

Smijenjen Slavko Linić! Novi ministar financija Boris Lalovac

Za 11 sati u Banskim dvorima najavljena je izvanredna konferencija za novinare premijera Zorana Milanovića...

HRT neslužbeno doznaje kako će premijer na konferenciji za novinare objaviti kako smjenjuje Slavka Linića. Novi ministar financija bit će dosadašnji Linićev zamjenik Boris Lalovac.

Prema dokumentima koje je objavio Jutarnji list, Linić je osobno potpisao odluku kojom se kupnjom oranice briše milijunski dug Darija Puljiza, bivšeg vlasnika nekada moćnoga vinkovačkoga drvnog diva - Spačve.

Premijer Milanović je od ministra zatražio, i dobio odgovor na pitanje zašto je zemljište vrijedno 6 milijuna kuna država platila 33 i pol milijuna. Ministar Linić tvrdi da u tom poslu nije bilo nezakonitosti, a za neutemeljeno nisku procjenu zemljišta optužuje donedavnu ravnateljicu Porezne uprave Nadu Čavlović-Smiljanec. Odbio je komentirati i odnose u Vladi i stranci. Poručio je kako ne želi prepucavanjem u medijima ugroziti izglede SDP-a na europskim izborima.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram