Zatvori
Poslovni Puls
22/04/2014

Porezna uprava prodavala Mercedese za 2.000 kuna

Porezna je uprava prošle godine prodajom ovršenih predmeta naplatila malo više od 670 milijuna kuna duga. Prema iznesenim podacima, izdali su 125.038 rješenja o ovrsi pljenidbom i prijenosom financijskih sredstava ovršenika koja imaju na bankovnom računu...

Kako bi informacije o javnim prodajama pokretnina bile što dostupnije širem krugu građana, Porezna uprava od ove godine objavljuje podatke o javnim dražbama i na svojoj internetskoj stranici, prenosi HRT.

Od tih objava vrijednosno je 'najjača' ona splitskoga područnog ureda u kojemu je bila oglašena prodaja namještaja, vrtnih garnitura, bijele tehnike, a prodavali su, primjerice, i plovilo Rivlera za 900 tisuća kuna.

Područni uredi od Dubrovnika do Osijeka najčešće oglašavaju prodaju automobila, a tu se može naći štošta, od Opel Vectre iz 1997. godine za 729 kuna ili Mercedesa starog 27 godina za dvije tisuće kuna pa do BMW-a serije iz 2006. po cijeni od 111 tisuća kuna.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram