Zatvori
Poslovni Puls
17/04/2014

Bruxelles nagradio Croatiju Airlines

Zračna luka Bruxelles nagradila je Croatia Airlines međunarodnim strukovnim priznanjem za razvoj mreže kratkolinijskih letova, izvijestio je Croatia Airlines...

Na letovima Zagreb - Bruxelles hrvatski nacionalni avioprijevoznik lani je prevezao 41 posto više putnika nego 2012. godine te mu je zato Zračna luka Bruxelles dodijelila međunarodno strukovno priznanje Network Development Award 2013 - Short Haul Airline, za razvoj mreže kratkolinijskih letova, kaže se u priopćenju.

Dodaje se da je zbog pridruživanja Republike Hrvatske Europskoj uniji, Croatia Airlines lani povećao broj tjednih letova Zagreb - Bruxelles sa sedam na deset.

U ovogodišnjem ljetnom redu letenja, Croatia Airlines proširio je ponudu letova iz Zagreba za Bruxelles pa je putnicima sada na raspolaganju 11 tjednih letova između glavnoga grada Hrvatske i sjedišta Europske unije.

Zračna luka Bruxelles jedna je od najvećih u Europi s godišnjim putničkim prometom od 19,1 milijuna putnika. U nju slijeću zrakoplovi 78 avioprijevoznika koji Bruxelles povezuju s 232 svjetska odredišta.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram